| TIETOA NiccoPouchesta |

Nikotiininuuska


Nikotiininuuska on uusi innovatiivinen keksintö, joka helpottaa ihmisiä lopettamaan tupakoinnin. Nikotiininuuskassa ei ole laisinkaan tupakkaa ja siitä onkin hetkessä tullut Suomen suosituin korvaushoitotuote. Nikotiininuuskassa on luonnollista kuitua, luonnollisia makuaineita ja nikotiinia. Kyseessä on siis todella yksinkertainen ja todella puhdas tuote, etenkin jos vertaat tupakkaan, nuuskaan tai lääkeyhtiöiden myymiin aspartiimilla kyllästettyihin annospusseihin
Nikotiininuuskan käyttö


Tupakotanta nikotiininuuska voi käyttää kuka tahansa ja se ei vaadi aiempaa käyttökokemusta nuuskasta, tai muistakaan vastaavista tuotteista. Nikotiinipussit ovat heti valmiita käytettäväksi ja eivät vaadi liiallista säätöä kuten sähkösavukkeet. Pussit ovat hieman pienempiä, kuin nuuskapussit, joten voit käyttää niitä huomaamattomasti esim. työpaikalla, lennoilla, kokouksissa, sairaalassa jne. Aseta valkoinen nikotiinipussi huulen alle ja anna nikotiinipussin vaikuttaa 15-60min. Käyttöaika riippuu sinusta itsestäsi, mikä vain on itsellesi sopivin. Vaikutusajan jälkeen hävitä pussi, joko roska-astiaan, tai aseta se nuuskarasian kannen alla olevaan tilaan ja hävitä myöhemmin.
Onko se lailista?


Nikotiinipussien tilaaminen Suomeen on 100% laillista. Tarjoamamme nikotiininuuskat ovat Suomen tullin ohjeistuksen mukaisia.

| Toimustavat |

Onko teillä fyysistä kauppaa ostosten tekemiseen?


Valitettavasti meillä ei ole fyysistä kauppaa, vaan kaikki myynti tapahtuu sivustomme niccopouches.com kautta.Toimitusaika Niccopouches-tilaukselle on tavallisesti 1-3 arkipäivää. Kaikki tuotteet toimitetaan Ruotsista sijaitsevalta varastoltamme.

Ehdotamme sinulle automaattisesti lähintä noutopistettä, kun täytät kassalla postinumerosi ja valitset sopivan toimitustavan.

Kaikki Niccopouches:sta tilaamasi tuotteet tulevat ilman toimituskuluja.
Toimituskulut


Ostaessasi Niccopouches:sta saat aina ilmaisen toimituksen - riippumatta lähetyksen koosta! Maksat vain tilaamastasi tuotteesta, kassalla ei tule koskaan yllätyskuluja.

| Maksaminen |

MAKSAMINEN


Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa ota ensisijaisesti yhteys niccopouches.comin asiakaspalveluun sähköpostitse contact@niccopouches.com.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com